Майкъл Скофийлд

Уентуърт Милър Роден във Великобритания, отраснал в Ню Йорк и възпитаник на университета Принстън, Уентуърт Милър е известен и признат актьор, в чиято творческа биография има както телевизионни, така и кино проекти. През 2006 Милър е номиниран за Златен глобус в категорията Най-добър актьор в телевизионен сериал за изпълнението му в главна роля за хитовата поредица на FOX Бягство от затвора.Роден във Великобритания, отраснал в Ню Йорк и възпитаник на университета Принстън, Уентуърт Милър е известен и признат актьор, в чиято творческа биография има както телевизионни, така и кино проекти.
През 2006 Милър е номиниран за Златен глобус в категорията Най-добър актьор в телевизионен сериал за изпълнението му в главна роля за хитовата поредица на FOX Бягство от затвора.

Линкълн Бъроус

Доминик Пърсел Доминик Пърсел отрасва в Австралия. Завършва актьорско майсторство в Western Australian Academy of Performing Arts. Снимал се е в игрални филми като Мисията: Невъзможна 2, Блейд: Троица, Еквилибриум; както и в сериалите Джон Доу, Дъщерята на президента. На театралната сцена се изявява в постановки като Антоний и Клеопатра, Ромео и Жулиета, Angels in America и The Pillars of Society.Доминик Пърсел отрасва в Австралия.
Завършва актьорско майсторство в Western Australian Academy of Performing Arts. Снимал се е в игрални филми като Мисията: Невъзможна 2, Блейд: Троица, Еквилибриум; както и в сериалите Джон Доу, Дъщерята на президента. На театралната сцена се изявява в постановки като Антоний и Клеопатра, Ромео и Жулиета, Angels in America и The Pillars of Society.

Сара Танкреди

Сара Уейн Келис Отраснала в Хонолулу, Келис завършва Dartmouth College и има магистърска степен от National Theatre Conservatory. Снима се в ролята на Лори Граймс в Живите мъртви, както и като Д-р Сара Танкреди в Бягство от затвора. Участвала е и в Окото на бурята, Вратите на мрака, също така е композирала собствена оригинална песен за Lullaby for Pi. Келис сътрудничи и на Rescue Committee (IRC), чиято мисия е да помага на бежанците в целия свят.Отраснала в Хонолулу, Келис завършва Dartmouth College и има магистърска степен от National Theatre Conservatory.
Снима се в ролята на Лори Граймс в Живите мъртви, както и като Д-р Сара Танкреди в Бягство от затвора. Участвала е и в Окото на бурята, Вратите на мрака, също така е композирала собствена оригинална песен за Lullaby for Pi. Келис сътрудничи и на Rescue Committee (IRC), чиято мисия е да помага на бежанците в целия свят.

Сукре

Амури Ноласко Ноласко, роден в Пуерто Рико, учи биология в университета, след което решава да преследва кариера в актьорското майсторство и се мести в Ню Йорк, където завършва American British Dramatic Arts School. Снима се в различни сериали (CSI, ER…) и получава първата си голяма поддържаща роля във филма Бързи и яростни 2 като Ориндж Джулиъс. Работи за филми като Mr. 3000, Benchwarmers, Трансформърс, Кралете на улицата.Ноласко, роден в Пуерто Рико, учи биология в университета, след което решава да преследва кариера в актьорското майсторство и се мести в Ню Йорк, където завършва American British Dramatic Arts School.
Снима се в различни сериали (CSI, ER…) и получава първата си голяма поддържаща роля във филма Бързи и яростни 2 като Ориндж Джулиъс. Работи за филми като Mr. 3000, Benchwarmers, Трансформърс, Кралете на улицата.

Тибег

Робърт Кнепър Робърт Кнепър завършва драма в Northwestern University. Филмографията му включва заглавия като Good Night, and Good Luck, Заложник, Swatters и Love & Sex. Любимец на феновете на Бягство от затвора заради ролята си на Тиодор "Тибег" Бегуел, Кнепър прави роля и в сериала Вътрешна сигурност. Ще го видим и в завръщането на Туин Пийкс на Дейвид Линч. Миналата есен Кнепър се снима заедно с Том Круз в продължението “Jack Reacher: Never Go Back”.Робърт Кнепър завършва драма в Northwestern University.
Филмографията му включва заглавия като Good Night, and Good Luck, Заложник, Swatters и Love & Sex. Любимец на феновете на Бягство от затвора заради ролята си на Тиодор "Тибег" Бегуел, Кнепър прави роля и в сериала Вътрешна сигурност. Ще го видим и в завръщането на Туин Пийкс на Дейвид Линч. Миналата есен Кнепър се снима заедно с Том Круз в продължението “Jack Reacher: Never Go Back”.